Amennyiben hírlevelünkben a képek
nem jelennek kérjük kattintson ide!

 

IKON

 
Új IKON étlap
 
IKON étlap
Csevap Keleméri Bárányból, sült zöldbab, kápiakrém, színes paradicso- mok. Szerintünk ilyen egy tökéletes nyári vacsora. Megkóstolható a teljesen új étlapunkon és nem kell érte Horvátországig utaznod.
Rákóczi Túrós 2.0
 
IKON Street
Július 16-án a Kishegyesi úti Tesco-parkolójában megnyitottuk az első IKON STREET büfénket, ahol bárki olcsón megtapasztalhatja az IKON-élményt és ráébred majd, miért is tett szert világhírre a Debreceni Páros, vagy miért tudott akkora karriert befutni a hamburger.
Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek szeretnek pár falatot bekapni az utcán, vagy könyökölve debrecenit tunkolni a házilag kevert mustárba.
 
Keress minket a Facebookon!   4025 Debrecen, Piac utca 23.
Keress minket a Facebookon!   facebook.com/ikonrestaurant
Asztalfoglalás
 

Az Ön E-mail címét saját belső adatbázisunkból szereztük, azt kizárólag hírlevelünk céljából használjuk fel. Adatait a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával, bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. A hírlevél tájékoztatása nem teljeskörű, részletek a weboldalunkon. A levélben előforduló esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni az IKON RESTAURANT aktuális információiról
ide kattintva keiratkozhat hírlevelünkről!